Veilig en effectief gebruik maken van social distancing op de werkvloer
Het bewaren van sociale afstand heeft tot een aanzienlijke verstoring van ons gebruikelijke kantoorgedrag geleid. Eenvoudige acties die we ooit als vanzelfsprekend beschouwden, zoals koffie pakken of een document bij de printer ophalen, zijn nu complexer en vereisen de aandacht van degenen die toezicht houden op kantoorveiligheid en apparatuurgebruik. Gelukkig biedt Epson de oplossing aanraakvrije afdruktechnologie!

Aanraakvrije afdruktechnologie met Epson Print Admin-software
Een nieuwe ontwikkeling bij Epson is touchless printing. Printers zijn al sinds het ontstaan van het moderne kantoor een hoeksteen van de werkplek. In veel gevallen fungeren ze, net als de waterkoeler, als informele ontmoetingspunten waar mensen ideeën bespreken en delen met collega's. Met aanraakvrije technologie van Epson, onderdeel van de Epson Print Admin-software, kunnen gebruikers een afdruktaak vrijgeven zonder fysiek contact met de printer te hebben. De printer verifieert de persoon, zoekt het document in de beveiligde wachtrij en geeft vervolgens de documenten van de gebruiker vrij. Door een kaart te gebruiken om een afdruktaak vrij te geven, kunnen gebruikers hun documenten alleen afdrukken wanneer ze fysiek voor de printer staan. Zo worden zowel het aantal niet-opgehaalde afdrukken als het aantal contactpunten veroorzaakt door zoektochten in papierhopen verminderd. Vertrouwelijke informatie blijft veilig, kosten worden verlaagd en uw organisatie blijft de nieuwe protocollen naleven.

TAB Solution Center Benelux helpt u graag met de implementatie van deze technologie binnen uw organisatie om de zorgen en vereisten van de pandemie aan te pakken. Maak een direct een afspraak voor meer informatie.

Selectie uit onze producten    Sluiten