Printer lease

Uw onderneming is in volle groei. Als ondernemer wilt u doorgroeien, uw marktaandeel vergroten en de groei van uw onderneming veilig stellen. U investeert in personeel en bedrijfsmiddelen. Of er staan flinke bedragen uit bij uw debiteuren. Allemaal geld dat vast zit in uw onderneming, terwijl u het liever voor uw kernactiviteiten, uw core-business, zou willen gebruiken.

Uw bedrijfsmiddelen leasen is dan uw oplossing!!
TAB Solution Center helpt u graag om kijken welke oplossing het beste past binnen uw bedrijfstructuur.

Leasen is een slimme manier om bedrijfsmiddelen te financieren
Bijvoorbeeld als u budgettaire beperkingen heeft of indien u extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat het extra beslag mag leggen op eigen liquiditeit of kredietruimte.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • 100% financiering van het investeringsbedrag
  • Geen eigen (hoge) investeringskosten
  • Liquiditeitspositie blijft intact
  • Vereenvoudiging budgetbeheer
  • In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk

Financiële Lease

Financiële lease, ofwel on-balance lease, is een leasevorm waarbij uw onderneming het object op de balans mag activeren en afschrijven ( economisch eigenaar ). Dat heeft als voordeel dat u dezelfde rechten hebt als in de situatie waar u koper bent van een object. Bovendien kunt u eenvoudig calculeren vanwege de vaste rente en vaste kosten. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren. Na betaling van alle termijnen verkrijgt uw onderneming na het voldoen van een symbolische koopoptie het juridisch eigendom van het object.

Operationele Lease

Hieronder vallen alle andere leasevormen dan financiële lease. Bij operationele lease, ook wel off-balance lease genaamd, wordt het object niet afgeschreven op de balans. De huurtermijnen worden rechtstreeks als kosten geboekt in de resultatenrekening. Lease Factory is juridisch en economisch eigenaar van het object. Na betaling van alle huurtermijnen geeft u het object weer terug aan Lease Factory. Eventueel heeft u ook de mogelijkheid om het object dan te kopen of de lease te verlengen.

TAB Solution Center Benelux biedt u flexibele leasevormen!!

Selectie uit onze producten    Sluiten