Versterk uw TA Triumph-Adler multifunctional verder met HyPAS toepassingen
 HyPAS
Hybrid Platform for Advanced Solutions, is een krachtig en schaalbaar oplossingenplatform van TA Triumph-Adler dat de prestaties van haar succesvolle multifunctionals optimaliseert. Dit gebeurt met op maat gemaakte, geintegreerde software-applicaties die speciaal ontworpen zijn om uw documentoplossingen naar uw behoefte te realiseren.

HyPAS zal uw Triumph-Adler multifunctional transformeren tot een bron van verbeterde informatie-uitwisseling en documentstromen terwijl uw bedrijf zich verder ontwikkelt.TA Triumph-Adler’s HyPAS platform biedt een schat aan voordelen 

Eindgebruikers profiteren van vereenvoudigde en snellere productie resulterend in een verbeterde productiviteit en efficiëntie.

Business Managers en CFO’s profiteren van lagere operationele kosten en maximale ROI, dankzij volledig geoptimaliseerde document imagingmachines en verbeterde MFP workflows.

De IT-afdeling maakt gebruik van de naadloze integratie van TA Triumph-Adler MFP’s met bestaande oplossingen, het behoud van de integriteit en beveiliging van documenten van de gebruiker en de mfp zelf.

De hybride aanpak
JAVA en Web Services 
TA Triumph-Adler’s HyPAS is uniek omdat het met zowel Java als Web Services gebaseerde Software Development Kits (SDK’s) een open en flexibel platform biedt. Het zorgt voor geavanceerde integratie van uw MFP met oplossingen die al zijn geïmplementeerd in de onderneming. 

JAVA: 
Java ™, een programmeertaal die veel gebruikt wordt voor mobiele toepassingen, biedt de mogelijkheid om functies en toepassingen in te sluiten in de MFP. Door het embedden van Java-toepassingen in TA Triumph-Adler MFP’s kan een bestaande functie worden uitgebreid. Met behulp van Java-programmeertaal, kan de TA Triumph-Adler MFP communiceren met standaard of eigen applicaties en ook met Web Services-applicaties. Web Services 

Door de ondersteuning van SOAP / XML biedt de HyPAS Web Services SDK ontwikkelaars een praktische omgeving. Web Service applicaties system integrators hebben optimale flexibiliteit omdat de applicaties kunnen worden uitgevoerd op een breed scala aan platformen, met behulp van bijna elke programmeertaal. Door het gebruik van de Web Services SDK kunnen TA Triumph-Adler MFP’s communiceren met andere geavanceerde web services-machines. 

Door het combineren van deze twee technologieën, levert HyPAS een grote flexibiliteit, waardoor oplossingen op de markt naadloos integreren met TA Triumph-Adler multifunctionals.

hypas platform
hypas

Selectie uit onze producten    Sluiten