Zou het niet goedkoper kunnen?
U heeft waarschijnlijk geen idee hoeveel er binnen uw bedrijf op jaarbasis geprint, gekopieerd of gefaxt wordt. Heeft u zich ook wel eens afgevraagd of de kosten hiervan niet omlaag kunnen? Een grotere efficiëntie wellicht? Terugbrengen van het aantal apparaten? Zou dat kunnen, maar dan wel met behoud van functionaliteit, kwaliteit en snelheid?

Hoge kwaliteit, meer efficiency en toch besparen
Om antwoord te krijgen op deze vragen, kan TAB Solution Center Benelux uw totale afdrukvolume vrijblijvend analyseren. Tijdens een audit kijken naar het print- en kopieergedrag binnen uw bedrijf, inventariseren de gebruikte systemen en apparaten, de aansturing en de kwaliteit van de output. Alle bevindingen worden vastgelegd in een Total Output Management rapportage – kortweg TOM. Dit verslag geeft niet alleen helder inzicht in de huidige kosten, maar laat ook zien waar bespaard kan worden en welk apparaat het meest geschikt is voor de specifieke werkplekken.
Wij geven na het doorlichten niet alleen inzicht in de totale kosten van het afdrukbeleid, maar komen wij ook met een op maat gesneden advies. Met behulp van specifieke software, zoals Documents4Works, Forms4Works Accounting4Works en aQrate, zorgen wij ervoor dat u bespaart en efficiënter gaat werken – of u nu koopt, huurt of over gaat tot leasing.

TAB Solution Center Benelux levert totaaloplossingen waarbij alle kosten inzichtelijk en overzichtelijk worden. Eenheid in afdrukprijzen – ongeacht het systeem, tijdsbesparing, hoge kwaliteit, service en ondersteuning, stroomlijnen van inkoop van toner: onze document-consulting biedt de uitkomst. Wilt u weten hoe er binnen uw onderneming bespaard kan worden? Neem vrijblijvend contact op. Wij maken graag een afspraak met u om een kostenloze conceptanalyse-overeenkomst op te stellen.

total output manager

Selectie uit onze producten    Sluiten